Védettségi igazolvány

A rendezvényre való belépéshez érvényes védettségi vagy oltási igazolvánnyal kell rendelkezned. Az unió egész területén érvényes igazolások érvényességéről, beszerzéséről és hatályáról szóló információkat megtalálod az Európai Bizottság tájékoztató oldalán.

Vedd figyelembe, hogy nem lazíthatunk a szabályokon, de más nem kötelező érvényű, esetleg ajánlott intézkedéseket megkövetelhetünk tőled. Ilyen lehet például a belépés előtti kötelező lázmérés. A mérés eredménye semmilyen módon nem kerül rögzítésre vagy tárolásra, ezt a kifejezett kérésed ellenére sem áll módunkban megtenni.


Higiéniai szabályok

Egymás egészségének megőrzése a járványhelyzet idején különösen fontos szerepet játszik, ezért kérünk mindenkit az általános higiéniai szabályok betartására:

  • Belépéskor használd a kihelyezett kézfertőtlenítőt,
  • Gyakori és alapos kézmosás,
  • Egyszer használatos zsebkendőbe való tüsszentés vagy köhögés,
  • Lehetőség szerint ne igyatok egymás poharából,
  • Ha betegnek érzed magad, ne gyere közösségbe!

A rendezvény fő helyszínén a kézmosást, illetve a kézfertőtlenítés lehetőségét biztosítani fogjuk.


Létszámkorlátozás

A rendezvényt NEM érinti létszámkorlátozás!

Kérlek vedd figyelembe, hogy minden esetben a hatályos rendeletben előírt maximum látszámhoz kell igazítani a kiadható belépők számát, akár visszamenőlegesen is! Azok, akik már megváltott belépővel kerülnek visszamenőlegesen várólistára, bármikor kérhetik a visszatérítést, egészen a rendezvény első napjáig. Ha erről nem rendelkezel, a befizetésed automatikusan Furdance Pénztárcádba kerül, hogy később felhasználhasd.

Fontos, hogy ha úgy intézel befizetést, hogy még a várakozó listán vagy és nem ajánlottunk neked belépőt, a befizetésed ideiglenesen Furdance Pénztárcádba kerül. A pénztárcába lévő összeg önmagában nem jogosít fel a rendezvényen való részvételre, sem pedig a várakozó listán való előrébb kerülésre vagy hely foglalásra!


Visszatérítés

A számodra felajánlott belépő rendezésével tudomásul veszed, hogy amennyiben a rendezvény megtartásra kerül, de mégsem tudsz részt venni a rendezvényen, a járványügyi intézkedések és azok szigorítására való hivatkozás nem képez alapot a visszatérítésre. Az ezeknek való megfelelés a te egyéni felelősséged! Ilyen lehet például a védettségi igazolvány hiánya vagy a hatóságilag elrendelt házi karantén.

Abban az esetben, ha Magyarország megtiltja számodra a beutazást, vissza igényelheted a befizetett belépő árát vagy megtarthatod a Furdance Pénztárcádban, hogy később felhasználhasd. Amennyiben a beutazás nem tilos, hanem csak feltételhez kötött, az ezeknek való megfelelés szintén a te egyéni felelősségeid közé tartozik!