Rólunk

A Furdance Budapest 2018 őszén indult útjára azzal a céllal, hogy Magyarországnak is legyen saját Furdance eseménye. A Furdance, mint fő rendezvény, hagyományosan szeptember végén kerül megrendezésre. A kezdeti egy estés buli egy 3 napos rendezvénnyé nőtte ki magát, amely a táncos estén kívül már más programokkal is várja a furry közösség tagjait.

Csapatunk számos online és offline eseményekkel is készül az év folyamán: Summer Furs,Winter Furs, Hello Budapest, Second Life Party, Furdance Tournament.

A Furdance Budapest szoros kapcsolatot ápol más rendezvényekkel, és gyakran működik velük együtt.

Furdance Budapest DJ csapata

Szervezők

 • Wolfie Kif

  A Furdance Budapest és a hozzá kapcsolódó események fő szervezője és egyben házigazdája vagyok. Emellett az oldal back-end fejlesztése és a rendezvények informatikai megoldásai is hozzám tartoznak.

  Területe: Üzemeltetés, Helyszín, Regisztráció, Fő események, IT, Web, Operatív

 • Otaka

  Mindenki jobb és balkeze, ott van ahol épp szükség van rá. Fő szakterülete a probléma megoldás, a programozás és a lebonyolítás.
  Kedvence az ananászos pizza.

  Területe: Fő események, IT, Web, Kommunikáció, Lokalizáció, Megjelenés, Média, Operatív, Support

 • Lavina

  Helló! Én vagyok a fő designere és support az eseményen! Szóval ha bármi kérdésed van vagy segítsége kell keress bátran. Én foglalkozok főleg az ilyenekkel szóval nem kell szégyenlősködni. :P

  Területe: Kommunikáció, Megjelenés, Operatív, Support

Segítők

Természetesen ezen kívül rengetegen segíti a munkánkat annak érdekében, hogy mindeg minőségi és élményekben dús eseményekkel tudjunk jelentkezni.
Nélkülük mindez nem lenne lehetséges:

Gali, Packy, Alver, Macron, Helios, Peach Fox, Pepper Fox, Mion, Kacor Kit